Digitalt årsmøte DNT fjellsport 2020

Dette arrangementet er over!

"Så fortalte han om Åndalsnes, et lite tettsted oppe i Romsdalen omgitt av høye fjell, hvor det var så vakkert at moren hans alltid hadde sagt at det var der Gud hadde begynt da han skapte verden, og at han hadde brukt så lang tid på naturen i Romsdalen at resten av verden måtte gjøres i hui og hast for å bli ferdig til søndag. "

- Jo Nesbø, "Flaggermusmannen"

I vinter må dei fleste av oss ta til takke med å drømme oss til vakre Romsdalen som Jo Nesbø meiner Gud brukte størsteparten av skaperkrafta si på. DNT fjellsports årsmøte blir nemlig i år gjennomført digitalt i påvente av at verden skal komme til hektene igjen.

Om arrangementet:
Årsmøtet gjennomføres ved hjelp av Zoom videokonferanse og ved behov vil vi benytte Election Runner til digital stemmeavgivning. Alle kan delta ved bruk av datamaskin eller mobil enhet.

Hver fjellsportgruppe kan stille med et fritt antall årsmøtedeltakere. Hvem som kan avgi stemme på vegne av en fjellsportgruppe avklares på forhånd. Medlemsforeninger som ikke har fjellsportgrupper har møterett, men ikke stemmerett på møtet. Se ellers DNT fjellsports vedtekter for mer om årsmøtet: https://www.dnt.no/fjellsport/vedtekter/

Vi ber om at alle fjellsporgrupper i forkant av årsmøtet registrerer hvem som skal avgi stemme for den enkelte gruppe.
Dette gjør du ved å klikke her og skrive inn navnet på den som er stemmegiver.
OBS! Kun èn person per fjellsportgruppe.

Påmeldingsfrist: 31.mars

Ytterligere informasjon:

Årsmøtepapir og saksliste finner du her

For spørsmål, kontakt:

DNT fjellsport:

Telefon: 95366371 (Roger Bareksten)
E-post: roger.bareksten@dnt.no

Velkommen til årets viktigste samling i DNT fjellsport!

Digitalt årsmøte DNT fjellsport 2020