Avlyst Hengekøyetur

Fellestur

Fra dato
25. april kl. 11:00
Til dato
26. april kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Overnatting, Hengekøye
Arrangører
DNT ung voksen Notodden, Notodden Turlag
Turområde
Oslofjorden, Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Notodden Turlag må dessverre avlyse alle turer, kurs, arrangementer, møter og andre aktiviteter frem til 1.mai. på grunn av COVID-19/coronavirus-situasjonen. Tursenteret vårt i Heddalsvegen 34 er også stengt inntil videre. Vi er utrolig lei for dette. Vi vil minne om at naturen fortsatt er døgnåpen, og der er det god plass. Hva med å gå ut på tur på egenhånd? I nærmiljøet kan du lete etter vårtegn, kjenne at sola varmer og puste inn frisk luft. Våren er i anmarsj! I fjellet vil du nok se at vinteren er der for fullt. God tur på egenhånd! Varm hilsen fra styret i Notodden Turlag.

Tur med overnatting langs kystlinjen i Bamble. 
 

Vi møtes ved Valle lørdag klokka 13 og parkerer biler i nærheten. Ved Valle er det mulighet til å handle dersom man ønsker det. Middag lørdag kveld og frokost og lunsj på søndag er inkludert i turen. Vi finner oss et sted hvor vi kan henge opp hengekøyer og lage en base for natten. Hjemreise på søndag etter at vi har gått oss en tur hvor vi også får spist lunsj.

 

Notodden turlag har ekstra hengekøyer og sovepose som det er mulig å låne.
Ta med fiskestanga di eller badebukse om du er av den friske typen! 


Si gjerne ifra dersom du trenger å sitte på fra Grenlandsområdet. 

Hengekøyetur

Tur med overnatting langs kystlinjen i Bamble.    Vi møtes ved Valle lørdag klokka 13 og parkerer biler i nærheten. Ved Valle er det mulighet til å handle dersom man ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kristine Dalevoll
  • Andreas Siljeholt Høidal