Avlyst AVLYST! Fellestur til Kvannfjellet, 1011 moh

Fellestur

Dato
14. mars kl. 08:45 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
DNT fjellsport Troms
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

For bussende toppturere til Malangen, er det mulig å være med på felllestur med DNT til Kvannfjellet. Dette er en ganske grei topptur som ikke krever mye erfaring og byr på nydelig nedkjøring på store flater, ofte med god snø. En aldri så liten personlig favoritt.

Bussen går 08:45 fra Prostneset (flere stoppesteder er tilgjengelig) og vi regner med å starte turen fra Fjellskardalen rundt 10:30. Det er også mulig å møte opp her for de som vil være med på fellestur uten å benytte seg av busstilbudet.

Alle deltagere må stille med skredsøker, søkestang og spade. På fellesturer er det mulig å leie dette fra turlagskontoret ved behov. Gi beskjed i god tid dersom dette er aktuelt.

Vi tar med niste og tar en lunsj i løpet av turen, enten på tur opp eller på toppen. Retur med buss til byen klokka 15 med ankomst rundt 16:30.

Det gjøres oppmerksom på at man må melde seg på både fellestur (dette arrangementet) og toppturbuss for å delta. De to påmeldingene gjøres uavhengig av hverandre.

 

Toppturbussen på lørdag er dessverre avlyst som preventivt tiltak i forbindelse med spredning av koronavirus. Den planlagte fellesturen blir derfor også avlyst. Vi ser fram til å arrangere nye turer når den nåværende situasjonen  er avklart.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anders Lund Eide
  • Espen John