Trilletur: Myrdalsvatnet, Totland

Fellestur, , Trilletur, Nærmiljø
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Myrdalsvatnet er en perle mellom Nesttun og Totlandsvegen. Bli med på en flott rundttur som er perfekt for trilleturer.

Oppmøte: kl 11.00 parkering i Totlandsveien. Kart - se rød markør.

Kjørerute: Kjør mot Midttun, og følg skilt mot Ulsmåg. Sving etter hvert til høgre, inn på Totlandsvegen. Løypa starter på østsiden av Totlandsvegen 102. Like ved er det også et lite friluftsområde med egen badeplass. Turen tar rundt 1,5 timer.

Mat: Ta gjerne med nistepakke og drikke.

Trilleturleder: Vi trenger en trilleturleder – har du litt lyst til å lede?
Alle trilleturer som ikke får en trilleturleder, går bare av seg selv, da det ofte er enkle og hyggelige turer som lett lar seg gjennomføre uten av noen leder an. Men det alle aller beste er om vi har en trilleturleder. Så ta kontakt om du kan bidra.

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring adm.ansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 30 48 50 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

• Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335810