Avlyst Klatring på Solneset skole

Arrangement, , Inneklatring
Barnas Turlag Tromsø
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Klatring på Solneset skole (Hamna)

Siste mulighet før sommeren. Solneset skole søndag 10. mai fra kl. 1700-1900.

Med utstyr lånt fra Hamna klatreklubb kan barna komme sammen med en ledsager for å bruke klatreveggen i gymsalen. Dere trenger ikke ha klatra før, da opplæring blir gitt. Det er en forutsetning at de voksne er med og selv sikrer barna når det klatres.

Turledere:  Jan

Oppmøtetid og -sted: Vær på plass til 1700 for felles gjennomgang.

Pris: Det er gratis å være med på aktiviteten.

Påmelding: Via påmeldingsfunksjonen på nett. Vær nøye når du går gjennom prosessen. Det er bare barna som skal meldes på. Unngå at du selv tar opp en av plassene.

Deltakerbegrensning: Plass til 14 barn.

PS. Det koster forresten bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på aktiviteter i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!

Klatring på Solneset skole

Klatring på Solneset skole (Hamna) Siste mulighet før sommeren. Solneset skole søndag 10. mai fra kl. 1700-1900.  Med utstyr lånt fra Hamna klatreklubb kan barna komme sammen med en ledsager for ...

Turleder:

• Jan Trondsen