X-Ung: Basecamp Hav (13-15 år)

Arrangement

Fra dato
22. juni kl. 08:00
Til dato
26. juni
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Basecamp, Ungdom, X-Ung, Friluftsskolen, Dnt-Skolefri
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Nordhordland, Vestlandet (se kart)
Turkode
531
Dette arrangementet er over!

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. 

Er du klar for Basecamp Hav? Vi skal bade, teste ut coasteering, leke oss med stand up paddelboard, padle kakjakk og dra ut med båt. Vi skal også bli kjent med allemannsretten og få opplæring i grunnleggende kartforståelse. Her får du muligheten til å bli kjent med andre ungdommer og få en aktiv og morsom start på sommerferien. Campen er endret og blir på Vollane på Eidsvåg. Les mer om området her. 

Oppmøte: Vi møtes hver dag kl.09.00 og avslutter dagen kl.15.00. Oppmøte på Vollane. 

Det oppfordres til å kjøre privatbiler. Alternativreise med skyss: Buss 32 eller buss 39 fra Bergen busstasjon med avgang på Eidsvåg. 

Program med forbehold om endringer:

Mandag: Vi møtes på Vollane og setter opp leir for dagen. Vi setter opp en lavvo, og arrangerer ulike bli-kjent aktiviteter. Kanskje blir det en dukkert i løpet av dag? Etter en god lunsj lærer vi litt om kart og kompass og allemannsretten. Ta med matpakke, drikke og badetøy! (Det kan være all slags vær i juni, så ta med klær etter vær)

Tirsdag: I dag skal vi på kajakktur. Vi har med dyktige instruktører fra Riise friluftsliv og drar avgårde på kajakktur. Aktiviteten starter kl. 10. Fyll på med litt energi før aktiviteten starter. Vi får låne alt av utstyr til turen. Husk god nistepakke til lunsj og drikke. Ta med ullundertøy, tørt skift, solkrem, antibac, og håndkle.

Onsdag: Er du klar for action? Vi leker oss i vannet sammen med instruktører fra Coasteering.no. Vi møtes kl 09, og da er det lurt å fylle på med litt mat og energi før vi skal ut i vannet. Aktiviteten starter kl 10. Ta med gode, varme ullsokker. Man trenger ikke ha så mye på seg når man er ute i vannet, men det er veldig viktig med varmt tøy til etterpå, fra topp til tå. Ta også med håndkle og eventuell en vanntett pakkepose hvis du har. Ha med god matpakke til lunsj etter aktiviteten.

Torsdag: I dag skal vi ut på båttur med instruktører fra motivasjon og mestring. Vi setter ut garn, fisker med stenger og håper på god fangst. Vi deler i gruppa i to, med aktiviteter på land og ute på sjø. Du får mulighet til å få med din egen fisk hjem. Vi stiller med fiskestenger, men har du din egen stang, ta med. Ha gode sko og varme klær til båttur. Ta med vindtett jakke og bukse, regnklær om det er dårlig vær. 

Fredag: Vi drar sammen på en fjelltur og skal tester ut hva vi har lært i praksis. Mer info kommer om fjelltur og oppmøtested. 

Pris: Kr 500,- for DNT-medlem/kr 900,- for ikke-medlem. 

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding til silje.valla@dnt.no med løpenummer på aktivitetskortet ditt. 

Utstyr: Alle tar med egen antibac, og det man trenger de ulike dagene som solkrem, badetøy, ullundertøy, dagstursekk til utstyr, vanntett pose til mobil, mat og drikke. Husk vind-og vanntette klær, lue, og votter. Trenger du å låne utstyr? Besøk Skattkammeret i Bergen 

Antall plasser: 16 

Antall leirledere: 4

Påmelding innen 1.juni på våre nettsider

Vilkår: Les generelle vilkår før påmelding.

Mer info: Når det nærmer seg vil dere få program og annen viktig info på mailen dere registrerer ved påmelding.

Spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen på epost silje.valla@dnt.no eller tlf. 90 93 92 64

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for ungdom koster bare kr. 220,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i DNT ung Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

 

  

X-Ung: Basecamp Hav (13-15 år)

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her.  Er du klar for Basecamp Hav? Vi skal bade, teste ut coasteering, leke oss med stand up paddelboard, padle kakjakk og dra ...

Kontaktinformasjon: