Foredrag: Steget ut til de lengre turene - tips og fallgruver fra Svalbard og Alpene

3. mars kl. 18:00 - 20:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangement, Foredrag, Vinter, Ski
Friluftshuset Sørenga, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Over en pannekakemiddag foran fjernsynet bestemmer Bjørn Fjelltveit Sørland (26) og Tor Berge (26) seg for å legge ut på to store ekspedisjoner. Ett år senere løper de for livet i et steinras i Alpene. Følg Tor og Bjørn på en eventyrlig tur over Svalbard, og direkte videre til Haute Route i alpene. De vil fortelle om hva som drev dem til ekspedisjonene, hvordan man planlegger lengre turer i både polare og alpine strøk, og om erfaringer og opplevelser underveis.

Når: kl 18.00 (dørene åpner fra kl 17.30)

Hvor: Bystua,  Friluftshuset Sørenga

Pris: 100 kr pr pers. Åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer

For informasjon om foredraget kontakt friluftshuset@dntoslo.no eller ring oss på tlf 22822802.

Generell informasjon :Når du melder deg på dette arrangementet bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår.