Kveldsmat på bål

Fellestur

Dato
10. mars kl. 18:30 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bål, Kosetur, Kveldstur, Tirsdagstur, Matpåbål
Arrangør
DNT ung Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på kveldskos ute!

Vi ønsker å invitere alle turglade ungdommer fra 13-26 år til et koselig kveldsmåltid rundt bålet. Denne lavterskel turen byr på gode samtaler rundt bålet ved Charlottenlund. I en hektisk hverdag med skole og jobb er det godt å komme seg litt ut, det synes i iallfall vi. 

DNT Ung spanderer mat, meld deg på tuen og få gleden av god mat sammen med oss. Vi ønsker å vise at bålmat kan være mer enn pølser. Bli med oss og utforsk alt det gode som kan tilberedes på bål! Det eneste du trenger er godt humør, sitteunderlag, hodelykt, noe og spise med og av og noe du liker å drikke. Husk varme klær!! 

Tidspunkt: Tirsdag 10. mars kl.18:30-21:00.

Vi håper dette kan bli en månedlig aktivitet :)

Påmelding innen 9. mars kl. 16:00For å kunne beregne matmengde ønsker vi at du melder deg på via Sherpa eller SMS. Husk eventuelle matallergier. 

For å komme seg til Charlottenlund kan man ta bussrute 26 til Skoglyst, det er også veldig fine muligheter får å gå på ski og føttene gjennom lysløypen fra UiT, Prestvannet og Workinnmarka. 

Turleder: Lene Bækkevold, 94206915

Pris: GRATIS

 

 

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mellom 19 og 26 år koster det 360 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

 

Kveldsmat på bål

Bli med på kveldskos ute! Vi ønsker å invitere alle turglade ungdommer fra 13-26 år til et koselig kveldsmåltid rundt bålet. Denne lavterskel turen byr på gode samtaler rundt bålet ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Lene Bækkevold
  • Helene Sørvik Stavland