Lavvo, bål og aktiviteter ved Ulsrudvann (men ingen Isfiske)

7. mars kl. 13:00 - 15:00
Barnas Turlag Oslo Sør, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT Oslo og Omegn
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Men vi er så heldige at vi får besøk av Ånund Kvambekk fra NVE/Varsom.no på lørdag. Han skal gi oss noen tips om hva vi bør tenke på før vi går ut på et islagt vann. Vi synes det er synd at vi ikke får gjennomført den planlagte isfisketuren, men vi ønsker naturligvis ikke å ta noen sjanser.

Det er altså ingen grunn til å holde seg hjemme, vi drar ut på tur. Vi tenner bål og tester den nye popcornkjelen vår på bålpanna. Vi har også fått oss en splitter ny lavvo og en kjempestor Turbobamse som vi tar med ut. Vi steller også i stand noen aktiviteter.

Turen passer for barn i alle aldre i følge med voksne. Turen er omlag 1 km tur/retur.

Ta med:

• Mat og drikke til eget bruk (gjerne noe som kan grilles og noe varmt å drikke)
  • Klær etter vær
  • Sitteunderlag

Oppmøtested: Parkeringsplassen ved Ulsrudvann. Turen går til bålplassen ved Ulsrudvann.

Oppmøtetidspunkt: Kl. 13.00. Turen varer til ca. kl. 15.

Påmelding: Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding.

For spørsmål om arrangementet, kontakt turleder Rune Døli: tlf 917 88 674 eller rune@modest.no

Sikkerhet
Alle barn må ha voksenfølge. På turer og aktiviteter med Barnas Turlag Oslo Sør har foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Turledere og aktivitetsledere har ansvar for gjennomføring av turen og tilrettelegging av aktiviteter.

Dette arrangementet er i regi av Barnas Turlag Oslo Sør som er en del av DNT Oslo og Omegn. Vi er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her. Mer informasjon om Barnas Turlag Oslo Sør og fremtidige arrangementer finnes på Facebook.

Kategori: Nærmiljø

Lavvo, bål og aktiviteter ved Ulsrudvann (men ingen Isfiske)

Selv om det har vært litt kaldere de siste dagene, er vi nødt til å avlyse den planlagte fisketuren. I følge varsom.no er ikke isen trygg i lavlandet. Men vi er ...