Vintercamp - Heisetra

Dette arrangementet er over!

Vi arrangerer også i år vintercamp på Sandefjord Turistforening sin hytte Heisetra. Egentlig skulle tema være vinteraktiviteter, men pga foreløpig mangel på snø vil vi finne aktivteter i henhold til føre og vær. Dette blir ikke bestemt før dagen før vi starter campen.

Her er det både muligheter for overnatting hele perioden, kortere tid eller bare komme på dagsbesøk. Her er det også egnet for rullestol, men man må beregne behov for litt assistanse.

Dersom du vil overnatte vil vi gjerne ha påmelding. Dette for å kunne fordele sengeplasser og for at det ikke blir for mange som skal overnatte. Det er ingen påmeldingsavgift eller krav til medlemskap. Ved overnatting, eller at noen har lyst til å spise sammen med oss av dagsbesøkende vil vi ha felles middag på lørdag som vi tar noen kroner for (100,- pr pers). Betaling av dette tar vi på stedet. Resten av maten ordner dere selv, oppfordrer til enkel mat på fredag kveld som kan lages på bål.

Adresseen til Heisetra er: Heiaveien 282, Kodal

Vintercamp - Heisetra