Fjelleir nr. 1 i Bergsdalen (9-12 år)

Arrangement

Fra dato
22. juni kl. 07:30
Til dato
26. juni kl. 16:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Barneleir, Fjelltur, Hyttetur, Padletur, Bading, Dnt-Skolefri, Bergsdalen
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene, Vestlandet (se kart)
Turkode
730

Endelig sommeferie og tid for en uke fullspekket med kule aktiviteter på fjellet, uten foreldre! Bergen og Hordaland Turlag inviterer til fjelleir i Bergsdalen. Her legges tilrette for nye vennskap og ekte friluftsglede. Dette er et tilbud for barn mellom 9 og 12 år.

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår

Beskrivelse: 

Vi drar til vår flotte, nyrenoverte hytte i Bergsdalen, Alexander Grieg- hytten. Hytten har innlagt vann og strøm, og har dusj og toaletter. I løpet av uken har vi base på hytten, sover litt i lavvo, eller kanskje i hengekøy, drar på fottur i fjellet, fisker, bader, leker i elven og tilbereder digg mat på bål. På kveldene står deltakerne selv for underholdningen og det blir masse bålkos. 

Oppmøte mandag morgen kl 7.30 på Bergen Busstasjon. Bussen kjører klokken 08.00. Vi reiser samlet med buss til hytten. På fredagen er vi tilbake i byen ca. kl. 16:30.

Nærmere informasjon får deltakerne når det nærmer seg. Senest i løpet av uke 24 vil dere motta informasjon med pakkeliste og ulike tilpasninger vi gjør for å unngå smittespredning av Covid-19.  

Dette blir knallgøy - bli med på sommerferie på fjellet!

Mat: Mat er inkludert i prisen. 

Utstyr: Se turlagets utstyrsliste. Utstyrsliste sendes også ut sammen med infoskriv i forkant av leiren. 

Kart: Turkart: "Kvamskogen og Bergsdalen" 1: 50 000. Kartet kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabattert pris for medlemmer.

Pris: Barnemedlem kr. 2 400,-. Barn ikke-medlem kr. 2 525 ,-.  
Prisen inkluderer transport tur-retur Bergen, deilig mat, overnatting, sikkerhetsutstyr og turledelse.

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune dersom du har fått det. Ring inn for å melde deg på turen til 55 30 48 50, eller send epost til bht@dnt.no. Løpenummer på Aktivitetskort må oppgis ved påmelding.  

Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding. Tenk gjennom at barna er borte fra foreldre/omsorgspersoner 5 dager. Barna må ha psykiske forutsetninger for å være bortreist "alene", samt omgås fremmede og nye mennsker. Deltaker må ha fysiske forutsetninger for å gå en dagstur i ulendt terreng, med sekk.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1 295,- Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Linn på tlf. 55 30 48 50  eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Fjelleir nr. 1 i Bergsdalen (9-12 år)

Endelig sommeferie og tid for en uke fullspekket med kule aktiviteter på fjellet, uten foreldre! Bergen og Hordaland Turlag inviterer til fjelleir i Bergsdalen. Her legges tilrette for nye vennskap ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no