Førstehjelpskurs for turledere i Barnas Turlag

9. mars kl. 17:30
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Dyktig kursholder fra Røde kors Bergen kommer med og holder grunnleggende førstehjelpskurs for de som skal- og er på tur med barn.

Tid: 17.30-20.30
Sted: Bergen og Hordaland Turlag sine lokaler i Tverrgaten 4-6. Bruk ringeklokke på baksiden av bygget.

Kurset er gratis, men krever påmelding.

PS: Samlingen er kun for medlemmer i DNT og for aktive turledere i Barnas Turlag

Intro til førstehjelp - på tur med barn

Velkommen skal du være!

Les generelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Familiemedlemskap koster kr 1295,- Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne og nærmiljøansvarlig 55 30 48 50 eller send e-post bht@dnt.no