Utekino i Bymarka

Fellestur

Dato
22. februar 2020 kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, , Rønningengård, Utekino, Filmidetfri
Arrangør
Trondhjems Turistforening, kosmorama
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ta med deg sovepose og et godt liggeunderlag, og bli med på denne uforglemmelige filmopplevelsen under åpen himmel ved Rønningen gård i Bymarka!

I samarbeid med Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival har Trondhjems Turistforening gleden av å invitere alle til en filmopplevelse for livet på jordet ved Rønningen gård i Bymarka. Ta med varme klær, noe å sitte på, (varm)drikke og  kanskje en venn eller et familiemedlem som trenger en-ut-av-huset-opplevelse og få med deg familiefilmen Frost (nr1) i magisk atmosfære. 

Filmvisningen starer kl 19:00. Vi serever gratis bålpopkorn til alle fra kl 18:30, husk å ta med noe å ha popkorn i selv! Turbobua er åpen til og med kl 19, og selger varm og kald drikke, vaffel og pølser :)

Vi arrangerer natt-i-naturen for de som ønsker på Rønningen etter filmvisningen. Dere må selv ha med telt / lavvo og annet overnattingsutstyr. Vi legger tilrette med bålpanner for grilling på lørdags kvelden (ta med egen grillmat), varmsaft og bål i lavvoen samt muligheten til å låne reinsskinn for ekstra varme og komfort om natta. Søndgasmorgen serveres det frokostbuffet på Rønningen mellom kl 7:30-09:30, pris  er kr 75 for voksne, kr 40 for barn opptil 12 år.

Ta med:

  • varme klær
  • liggeunderlag
  • sovepose/pledd
  • (varm)drikke
  • snaks

Det serveres bålpopkorn til alle, og har noen pledd og reinsskinn liggende for de som ikke klarer å holde varmen.

Arrangementet er gratis.

Vi viser film uansett vær!

Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlags arrangement!

Utekino i Bymarka

Ta med deg sovepose og et godt liggeunderlag, og bli med på denne uforglemmelige filmopplevelsen under åpen himmel ved Rønningen gård i Bymarka! I samarbeid med Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no