Vaffel-weekend på Fugleleiken

Fellestur

Fra dato
29. februar kl. 14:00
Til dato
1. mars kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Overnattingstur, Vaffelsalg, Bareforungdom, Dntung, Dntungtelemark, Vaffeldugnad
Arrangører
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Liker du kombinasjonen tur og vaffel, bli med DNT ung Telemark (16-26 år) på Vaffel- weekend til Fugleleiken i Luksefjell! 

Vi møtes på parkeringsplassen på Svanstul kl 14:00 (se google-posisjon i kart her). Se etter turlederne Fredrik og Karl Johan med rød DNT-vest på. Herfra går vi på ski via Huldreløypa og inn til Fugleleiken (ca 3 km). På Fugleleiken lager vi felles middag, spiller spill og koser oss utover kvelden. Ta med deg frokost og lunsj til søndag, pluss den snacksen du ønsker selv. Det er GRATIS å delta og du trenger ikke være medlem av DNT. 

Det er plass til syv stykk på hytta, så vær rask med å melde deg på! Det er innlagt vann og utedo. Ta med lakenpose/ sengetøy til overnattingen. Du kan se bilder av hytta her. Har du ikke ski, kan det lånes på en av utstyrssentralene i Grenland. 

På søndag disker vi opp med vafler som vi selger til skiløpere som kommer forbi. Vaffelsalget varer fra kl 10:00-16:00 og er til inntekt for Skien Turlag. Etter dette pakker vi sammen og vender snuta mot parkeringsplassen :-) 

Bli med på en sosial, morsom og hyggelig hyttetur med DNT ung Telemark. Påmelding via den røde knappen!

 

// Når du melder deg på denne turen, aksepterer du arrangørens villkår // 

Vaffel-weekend på Fugleleiken

Liker du kombinasjonen tur og vaffel, bli med DNT ung Telemark (16-26 år) på Vaffel- weekend til Fugleleiken i Luksefjell!  Vi møtes på parkeringsplassen på Svanstul kl 14:00 (se google-posisjon ...

Kontaktinformasjon:

  • Fredrik Krätzel
  • Tlf. 94197492