AVLYST - Alpakkavandring på Bergvang gård

Fellestur

Dato
21. april kl. 18:00 - 20:00
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Alpakka, Alpakkavandring
Arrangører
DNT ung Bærum, Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Alle markaturer og aktiviteter i nærmiljøet med start fram til 30. april AVLYSES pga. koronavirus.

Alpakkavandring, noe nytt og spennende du kanskje ikke har hørt om før.

Denne tirsdagen prøver DNT ung Bærum seg på noe helt nytt, nemelig alpakkavandring. Bli med på en annerledes tur med din egen alpakka I leietau. Vi starter kvelden på Bergvang gård I Asker kl 18:00 hvor vi samles for å få utdelt hver vår alpakka å leie på tur. Vi setter deretter ut på en kort tur hvor vi leier alpakkaene og samles I lavoen på Bergvang gård etter turen for litt snacks og lavokos. Vi regner med å være ferdig på Bergvang gård kl 20:30. Husk gode klær og sko.


Transport:

Det er mulig å møte opp på Sandvika stasjon og ta L13 toget som går 17:34 til asker stasjon. Deretter kan man ta buss 275 fra asker stasjon til Vøyen. Fra vøyen er det mulig å gå opp til Bergvang gård.


Pakkeliste:

Gode sko til å gå i marka
Klær etter vær 
Vannflaske med vann
Eventuelt hansker (skal leie alpakkaer så henda kan ikke varmes I lomma)


Generelt:

For mer informasjon om DNT ung Bærum, sjekk ut vår facebookside.

Ung Tirsdag er et lavterskel og gratis arrangement som holdes annenhver tirsdag av DNT ung Bærum for ungdom mellom 13 - 30 år. Innhold og program kan innebære tur, kurs, workshops og hyggekvelder!

Turene ledes av våre DNT-ungdomsturledere som er mellom 16-30 år. Det er ungdom som planlegger innholdet og gjennomfører turene, med støtte fra styret i Bærum Turlag.

Kontaktinformasjon: