Avlyst Lavterskeltur for innvandrerkvinner

Fellestur

Dato
2. april kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangører
DNT integrerer, Notodden Turlag
Turområde
Telemark - Lifjell, Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Notodden Turlag må dessverre avlyse alle turer, kurs, arrangementer, møter og andre aktiviteter frem til 1.mai. på grunn av COVID-19/coronavirus-situasjonen. Tursenteret vårt i Heddalsvegen 34 er også stengt inntil videre. Vi er utrolig lei for dette. Vi vil minne om at naturen fortsatt er døgnåpen, og der er det god plass. Hva med å gå ut på tur på egenhånd? I nærmiljøet kan du lete etter vårtegn, kjenne at sola varmer og puste inn frisk luft. Våren er i anmarsj! I fjellet vil du nok se at vinteren er der for fullt. God tur på egenhånd! Varm hilsen fra styret i Notodden Turlag.

Dette er en lavterskelaktivitet som passer for alle innvandrerkvinner hvor fokus er sosialt samvær, hygge og språktrening gjennom samtaler. Den ledes av innvandrerkvinner, og norske kvinner er med som støttespillere.

Leder for denne turgruppen er Sahra Hagi. Turgruppa går tur hver torsdag kl. 17.00. Oppmøtested er tursenteret til Notodden Turlag i Heddalsvegen 34.

Det fylles opp færrest mulig privatbiler som sammen kjører til utgangspunktet for turene.

Fast tid hver uke:

Når: Torsdager

Tid: 17.00

Oppmøtested: Tursenteret til Notodden Turlag

Se mer om DNT integrerer her: https://notodden.dnt.no/dnt-integrerer

Lavterskeltur for innvandrerkvinner

Dette er en lavterskelaktivitet som passer for alle innvandrerkvinner hvor fokus er sosialt samvær, hygge og språktrening gjennom samtaler. Den ledes av innvandrerkvinner, og norske kvinner er med som støttespillere. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sahra Hagi