Tur til Galdhøpiggen

Fellestur

Fra dato
15. august 2020 kl. 08:00
Til dato
16. august 2020 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Barnas Turlag Elverum
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

 

Bli med å gå på Norges høyeste fjell! Galdhøpiggen ligger 2469 moh. Og turen går hit siste helgen i skoleferien. Turen er beregnet for turvante barn fra 7 år, da dette er en relativt krevende tur. Vi går fra Juvasshytta og turen er 5,7 km én vei på stein og snø/bre. Man må regne med å være ute på tur mellom 7-9 timer, avhengig av gruppa. Det er breføring over Styggebrean der vi går i felles taulag. Her blir det noen kostnader til brefører og sum avhenger av gruppens størrelse, men man kan gå ut ifra 200-300 kroner per person. Overnatting kan bestilles selv, eller i fellesskap og vi kommer tilbake til dette for de som melder seg på.

Påmeldingsfrist er forlenget til 1. juni, til mmedgard@hotmail.com. Tidlig påmelding grunnet stor pågang på overnatting og breføring. Maks antall deltagere er 20 stk, så her er det første mann til mølla som gjelder.

Mer informasjon om turen og pakkeliste sendes ut til påmeldte deltagere, etter påmeldingsfristens utløp.

Informasjon om DNT's smittevernregler finner du her:

https://www.dnt.no/artikler/nyheter/20582-endelig-klart-for-nye-dnt-turer/

Tur til Galdhøpiggen

  Bli med å gå på Norges høyeste fjell! Galdhøpiggen ligger 2469 moh. Og turen går hit siste helgen i skoleferien. Turen er beregnet for turvante barn fra 7 år, ...

Kontaktinformasjon:

  • Magnhild Medgard
  • Tlf. 97730561