Avlyst: Jungeltur i ravinene

Fellestur

Dato
10. mai kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Ullensaker, Ullensaker Turlag
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppdatering 05.05.20: AVLYST!
Denne turen er dessverre avlyst på grunn av corona-situasjonen. Vi anbefaler enkeltpersoner og familier til heller å besøke ravinene på egen hånd denne våren!
Ullensaker Museum vil heller ikke åpne denne dagen som tidligere planlagt.

Gammel tekst: 

Bli med Barnas Turlag Ullensaker på jungeltur ned i de spennende ravinedalene ved Gardermoen! Her åpner det seg et nytt univers når du kommer ned langs de frodige dalsidene kledd med hvitveis. Den sildrende elven som snor seg gjennom de dype dalene er som en magnet for små turglade kropper. Tenk at vi har en "tropisk jungel" rett ved Norges hovedflyplass!
Denne dagen får vi med oss en biolog på turen som forteller litt om hva slags planter vi faktisk ser og hvorfor terrenget er blitt slik.
På denne turen samarbeider vi med Ullensaker Museum som ligger ved Sør-Gardermoen. Museet har sesongåpning denne dagen og her er det åpen cafe som man kan benytte seg av før eller etter turen.

Ullensaker Turlag har også tur i ravinene samtidig, men det vil være adskilte grupper.

Følg med - mer informasjon om turen kommer!

Avlyst: Jungeltur i ravinene

Oppdatering 05.05.20: AVLYST! Denne turen er dessverre avlyst på grunn av corona-situasjonen. Vi anbefaler enkeltpersoner og familier til heller å besøke ravinene på egen hånd denne våren! Ullensaker Museum vil ...