Avlyst Påmeldingstur: Vintertur til Storefjell Resort Hotel

Seniorer
Fellestur, Skitur, Seniorgruppenibergen, Påmeldingsturseniorbergen
Seniorgruppen i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. pga. smittevernhensyn.

Vinterturen i år går til Storefjell Resort Hotel i perioden 22. mars til 27. mars.

Storefjell Resort Hotell er et fullservicehotell i fjellheimen, sentralt på Golsfjellet midt mellom Hallingdal og Valdres. Her har du milevis med preparerte skiløyper rett utenfor døren. For de som ønsker det, er det en alpinbakke rett ved hotellet også. Les mer om hotellet her. Etter en herlig skitur kan du benytte hotellets badeland med motstrøms basseng, boblebad og utendørs Jacuzzi. Vi har fått tildelt eget forsamlingsrom for informasjon og sosialt samvær. Vi legger opp til hyggelige sosiale sammenkomster på hotellet om kveldene. Her er også orkester som spiller opp til dans.

Oppmøtested: Bergen bussterminal
Oppmøtetidspunkt: søndag 22. mars kl 09.45. Avreise kl 10 med innleid buss.

Mat: frokost, lunsj og middag er inkludert. Det er anledning til å smøre matpakke i stedet for lunsj. (Ta med termos og gjerne matboks). Ta med niste til bussreisen!

Hjemreise: Retur fra Storefjell fredag 27. mars kl 10.

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Pris: kr 6100,- for medlemmer, kr 6660,- for ikke-medlemmer. Meld deg inn her om du ønsker medlemskap., eller kom innom Tursenteret i Marken for innmelding over disk.

Pris er for opphold på dobbeltrom. Deltakere som ønsker enkeltrom betaler et tillegg på kr. 1.500,- direkte til hotellet ved avreise. Husk å skrive i kommentarfeltet ved påmelding om du ønsker enkeltrom og hvem du ønsker å dele rom med. Inkludert i prisen er kost og losji på Storefjell Resort Hotel samt transport tur-retur Bergen med innleid buss.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Vi gleder oss til tur!

Turledere: Henning Bødtker tlf. 916 94 235