Camp Killingen Familieleir med AFFO

Arrangement, Familieleir,
DNT Drammen og Omegn, Frislivssentralen Aktiv Eiker
Oslofjorden (se kart)

DNT Drammen og Omegn ønsker å invitere Aleneforeldreforeningen (AFFO) sine medlemmer med barn til årets ferieleir Camp Killingen ved Sande i Vestfold, 28.–30. juli. For å kunne bli med, må du være betalende medlem i AFFO.

Vi skal bade, fiske etter krabber og fisk. Vi skal padle kano og kajakk. Vi skal leke og slappe av. Vi skal prøve oss på kart og kompass, og kanskje blir det «ekspedisjon» på øya for de som vil sove i lavvo. Hver dag starter vi med morgenbad for friskusene! Det blir gode måltider utendørs og kos rundt bålet på stranda.

Meld deg på via rød knapp til høyre fra 1. februar.

Pris:

Egenandelen kommer på kr 750,– kr per person, og dette dekker båttransport, overnatting, mat og aktiviteter i tre dager.
Pris for de som ikke er medlemmer i DNT: 800,- per person. Bli medlem her
Påmelding åpner 05. februar

Vi understreker at leiren er for AFFO-medlemmer. Dette blir kontrolert fortløpende, og ikkje-medlemmer kan miste plassen sin. innmelding i AFFO gjøres her

PRAKTISK OG NØDVENDIG INFORMASJON

OPPMØTE OG TRANSPORT

Avreise med båtmoloen på Bjerkøya kl. 11.30 ved Sande i Vestfold. Her finner dere gratis parkeringsplass, og rutebuss fra Sande togstasjon til stoppestedet «Bjerkøya». Oversikt over busstidene finner dere her. Fra Bjerkøya blir vi transportert videre med båt til Killingen. Det er redningsvester til alle sammen.

Retur fra Killingen til Bjerkøya kl. 15.00 den 30. juli (båtturen tar ca. 10 minutter). Oversikt over buss finner dere samme sted som over.

FOR KJØRERUTE TIL BJERKØYA FRA OSLO/DRAMMEN

Kjør E18 sørover fra Oslo, forbi Drammen, ta av mot Sande nord. Kjør forbi Sande og ta av mot Svelvik. Ta av til høyre ved skilt Bjerkøya. Parker rett til venstre ved søppelcontainere. Gå ca. 300 meter retning Bjerkøya. Samling ved det første røde bygget (ei rød bu) på høyre hånd. Google maps-lenke ligger her.

MAT

Vi serverer frukt ved ankomst på Killingen ca. kl. 12 og varm middag rundt kl. 17.00. Det kan allikevel være lurt å ha en matpakke med, om en skulle bli litt sultne utenom dette. Ta gjerne med drikkeflaske fylt med ønsket drikke. Vi fyller på med vann for dem som trenger mer. Vi serverer sunn mat, som de fleste bør like. Ev. allergier, matintoleranse eller spesielle behov er det viktig at det blir gitt beskjed om i forkant.

Frokost serveres kl. 09.00 både onsdag og torsdag, lunsj onsdag og torsdag rundt kl. 12.00 og middag tirsdag og onsdag mellom ca. 17 og 18.

Overnatting

På Killingen finnes det ein overnattingsbrakke med 10 soverom (6- og 4-sengersrom). Det vil bli nødvendig å dele rom med andre. Ved påmelding blir du bedt om å notere kven du og dine ønsker å dele rom med. Om ein ikke skriv ønsker kan vi sette deg på rom med familier som har jevnaldrende barn.

SIKKERHET

Alle barn (under 15 år) må ha på seg redningsvest når vi er på og i nærheten av vannet. Dette er en absoluttregel, og gjør at deltakerne får mye mer frihet under bading og båtaktiviteter. Barnet må gjerne ta med egen vest. Det finnes vester til utlån, om ikke dere har eller får tak i egen. Det blir gitt beskjed om sikkerhet og regler når vi kommer fram til Killingen. Flere av aktivitetslederne har livrednings- og førstehjelpskurs.

FOTOGRAFERING

Som deltaker på fellesturer arrangert av DNT Drammen og Omegn, kan man bli tatt bilde av, enten av turleder eller av andre deltakere. Disse bildene kan bli brukt til Turistforeningens egne publikasjoner eller på våre nettsider. Hvis du vil reservere barnet ditt mot å bli tatt bilde av, må du informere om dette før leiren.

MOBILTELEFONER OG SPILL

Vi oppfordrer dere til å ikke ta med elektroniske «leker». Det er ønskelig at barna er med på aktivitetene og bruker tiden på annet enn skjermaktiviteter.

TA MED

– Badetøy/badehåndkle
– Sengetøy/lakenpose
– Tørt, varmt tøyskifte
– Vindtett jakke
– Regntøy og støvler om dårlig vær
– Solkrem og lepomade med solfaktor
– Solbriller og caps
– Vannflaske og matpakke
– Redningsvest (frivillig, vi har til utlån)
Husk å sette navn på utstyr og klær. Fint om det pakkes i bag/sekk som er vannavstøtende.

Les om 2019-leiren her:

AFFO sine heimesider: her
Drammens Tidene: her (bak metalingsmur)

KONTAKTPERSONER UNDER OPPHOLDET

Sigbjørn Bøtun – mobil 905 77 749
DNT Drammen og Omegn (administrasjon) – telefon 32 25 51 40
Hvis det er noe dere lurer på, er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til noen gøyale dager på Camp Killingen!

Sommerhilsen alle oss ledere

Husk at DNT Drammen og Omegn tilrettelegger for bruk av naturen i ditt nærområde. Vi har medlemskap for barn, ungdom og voksne, og medlemsfordelene er mange. For mer info og innmelding, se www.dntdrammen.no.

Camp Killingen Familieleir med AFFO

Sommeren er tid for bading, fisking, båtaktivitet, lek og felleskap utendørs. I tre dager skal Camp Killingens deltakere nyte livet ved sjøen i forhåpentligvis masse herlig sommersol og varme! DNT ...