Actioncamp i Gjevilvassdalen 13-16 år

10. august kl. 08:30
14. august kl. 17:00
Turtyper
Arrangement, Basecamp, Fottur, Sommer, Fjell, Topptur, Rafting, 8-10-Klasse, Sosialt, Dntskolefri, Slakkline, Turkatalog2020
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Trollheimen (se kart)
42024
Dette arrangementet er over!

Vått, rått, sosialt, høyt og lavt. Actioncamp i Gjevilvassdalen har det hele!

I en av norges vakrest daler, har vi base. Fra Gjevilvassdalen har vi et glimrende utgangspunkt for spennende aktiviteter i fantastisk natur. Dette blir 5 supre dager i fjellet sammen med likesinnede. Actioncamp er en fantastisk opplevelse, som alle burde oppleve. Det er en helt unik stemning på campen og en får venner for livet.

Foreløpig program for uka:

• Ankomst villmarksleiren til Opplev Oppdal
  • Vi gjennomfører bli kjent aktiviteter, aktivitetsløype og zip-line i regi av Opplev Oppdal
  • Felles transport til Gjevilvasshytta som er vår base de første dagene
  • Innlosjering på hytta, bålkos, middag og leker

Tirsdag

•  Tur til Blåhø, 1671 moh, den høyeste toppen i sentral Trollheimen. Alle blir med til første lunsjpause
  • lang rast underveis med støvelkast og HI-HA-HO
  • Mye god stemning, latter og nye bekjentskaper

• Tur til Tyrikvamfjellet, alle blir med på tur til første lunsjpause
  • lang rast underveis med 50-leken
  • Bading
  • Kubb på stranda

• Aktivitetsdag på stranda
  • stratego
  • Mafia på stranda
  • bading
  • Vi overnatter på stranda
  • bålkos og middag på bål

Fredag

• Avslutning med rafting, spasial tilpasset aldersgruppen 13-16 i regi av Opplev Oppdal
  • felles transport tilbake til Sandgata 30

NB! Endringer i programmet kan forekomme på grunn av vær og forholdene i fjellet.

Pris for medlemmer: 3 850,-
Pris for ikke-medlemmer: 4 750,-

Du kan lese mer om medlemskap i DNT her.

Prisen inkluderer transport tur / retur Gjevilvassdalen fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider på campen, alle aktiviteter i regi av Opplev Oppdal, overnatting osv. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv.

VIKTIG MELDING - COVID19

Pga koronautbruddet og smittevernregler rundt viruset fører dette til noe endringer på praktiske løsninger på campene i regi av Trondhjems Turistforening. Antall plasser på campene er redusert. Deltakerne blir delt inn i mindre smitteenheter. Disse  gruppene kan bo på samme rom og dele samme spisebord. Samtidig legges det tilrette for at 1-meters-regelen mtp avstand til hverandre enkelt kan overholdes til hver tid. Camplederne vil sørge for høyt fokus på god håndhygiene og at alle tar hensyn til hverandre.

Turledere og hyttene er godt innført i smittevernsregler for aktiviteter og hytter, så deltakerne vil bli tatt godt vare på av disse. Informasjon blir gitt underveis på turen.

Alle deltakere må ha med sin egen antibac (det er også desinfiseringsmidler på hyttene.)

Deltakerne må holde seg hjemme hvis de er syke, eller har mistanke om sykdom når de starter på turen - følg myndighetenes råd

Mer informasjon sendes ut til de påmeldte.

Actioncamp i Gjevilvassdalen 13-16 år

Vått, rått, sosialt, høyt og lavt. Actioncamp i Gjevilvassdalen har det hele! I en av norges vakrest daler, har vi base. Fra Gjevilvassdalen har vi et glimrende utgangspunkt for spennende ...

• DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200