Landsmøtetur nr 8: UTSIRA og Nordvikgården

11. juni kl. 19:00
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Nærtur
Haugesund Turistforening, Den Norske Turistforening
Etne- og Saudafjellene, Haugalandet, Vestlandet (se kart)
2020-8

Utsira er en øy og en kommune i Rogaland. Den ligger ute i Nordsjøen, utenfor Karmøy, 18 km vest for Haugesund. Kommunen er Norges minste målt i folketall, og nest minste i areal (etter Kvitsøy som ligger like sør for Karmøy).

Det blir elles middag på Nordvikgården, og muligheter til rusletur på Utsira på egen hånd om kvelden. Du kan for eksempet prøve å finne all gatekunsten her ute.

Torsdag blir det guidet tur rundt øya og fyret med teknisk sjef/driftssjef i kommunen, Arvid Helgesen, som også er sjef for våre hyttevakter på Nordvikgården.

Vi vil også vandre øya rundt, med besøk på øyas 5 topper. På Utsira kaller de dette for "5 hoier".

Kanskje du da har gjort deg fortjent til Utsiradiplomet?

Pris: 700 kr. Inkluderer ferge, mat og overnatting. Min  10 maks 30 deltakere

Landsmøtetur nr 8: UTSIRA og Nordvikgården

Vi tar rutebåten fra kai på Risøy i Haugesund, til Utsira onsdag kl 19:15. Retur torsdag kl 17:45. Utsira er en øy og en kommune i Rogaland. Den ligger ute i Nordsjøen, ...