Landsmøtetur nr 6. Olalia Fjellstove - 2 dager

11. juni kl. 14:00
Fellestur, Fottur, Landsmøte
Haugesund Turistforening, Den Norske Turistforening
Etne- og Saudafjellene (se kart)
2020-6

Vi samles ved E-134 ved busstoppet for Haukeliekspressen på Opheim, ved vegkryss til Olalia. Først i private biler til parkeringsplass, så på T-merket sti/skiløyptrasee.  Vi går til Olalia Fjellstove for overnatting. Her slår vi oss sammen med de som går Gullruta. Turkoordinatorer følger turen. Ca 2 timer gangtid.

Det er også mulig å gå kveldsturer fra Olalia. F.eks. til Steinfjellet eller om en vil ha en lengre tur: til Hauganuten eller rundt Furevatn.

Dagn etter går turen tilbake til Opheim der vi tar bussen til Haugesund og DNT-Landsmøte 2020.

Landsmøtetur nr 6. Olalia Fjellstove - 2 dager