Turboklubben i Kanadaskogen - Påmelding til epostliste for ukentlige turer 2022

31. desember kl. 17:30 - 19:00
Turboklubb i Hordaland, Barnas turlag Bergen , Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen (se kart)

Vi har vanngøy, fjellturer, lager bål, leker i skogen, henger litt i hengekøye og bruker hodelykt når det er mørkt!

Vil dere være med?
Hver uke sender turleder ut en invitasjon til å bli med på tur; sjekk hvilken alder turen gjelder for, og meld dere på dersom turen passer for ditt barns alder. Barnet må være DNT-medlem for 2022 (gjelder ikke for de voksne). Dersom dere har lyst å komme fast melder dere barnet inn på denne listen.

Har du lyst å være turleder?
Det er ingen hemmelighet at turlederne har turer for den aldersgruppen som barna deres er i. Vi trenger flere turledere som har småbarn/ barnehagebarn for å kunne tilby turer for de minste. Ta kontakt med turlaget (Hild eller Linn), eller Marianne dersom du ønsker å være turleder i Turboklubben i Kanadaskogen.

Ønsker dere ikke å være med hver gang?
Da følger dere med på Facebook-siden vår, eller Barnas Turlag sine hjemmesider for enktelturer (https://www.bergenoghordalandturlag.no/barnas-turlag)

Aktivitetskort: Medlemsskapet kan dekkes av aktivitetskort fra Bergen kommune. Ta kontakt med turlaget, tlf.nr 55 33 58 21, eller send epost til bht@dnt.no.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Da kan du kontakte Skattkammeret eller Bua

Turhilsen fra Turboklubben i Kanadaskogen

For generelle spørsmål ta kontakt med Marianne, leder i Turboklubben (mobil 93021143)

Turboklubben i Kanadaskogen - Påmelding til epostliste for ukentlige turer 2022