Turskøyting: videregående Teknikkurs

Kurs

Dato
22. januar 2020 kl. 18:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, , Dntturskøytingbergen
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Bergen , Fellestur
Turkode
467
Dette arrangementet er over!

Vi er godt i gang med en ny vintersesong og håper som alltid på kaldt vær og mye is på Bergens mange vann. Bli med oss å skape et aktiv skøytemiljø i Bergen hvor vi går skøyteturer sammen, trener på sikkerhet og deler iskunnskap. Det er ikke godt å si når isen er her, og mens vi venter øver vi på teknikken. Vi arrangerer derfor: 

TEKNIKKURS

Oppmøtested og tid: Slåtthaug kunstisbane, klar på isen kl 1800 - 1900

Teknikkurset går over 3 kvelder: 22 januar, 5 februar og 19 februar

Beskrivelse: Camilla Helene Farestveit fra Bergen Skøyteklubb, stiller som skøytetrener og lærer oss effektiv tur-skøyteteknikk. På turskøyting bruker vi enten turskøyter (slike som i bildet øverst) eller lengdeløpskøyter. Med riktig teknikk og lære å finne balansepunktet kan man gå fort og langt på skøyter. 

Utstyr: Kle deg etter været og husk at det fort kan bli kaldt å være på isen, lue og votter er lurt. Du må ha med egne eller leide skøyter. Vi har noen turskøyter til låns. Gi beskjed i påmeldingen om du ønsker å låne. 

Pris: 500,- for medlemmer og 700,- for ikke-medlemmer. Inngang på Slåtthaug og eventuell leie av skøyter kommer i tillegg.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Monica Gundersen
  • Leo Zijerveld