Hundekjøring på Nerskogen AVLYST

Barnas Turlag Rennebu, Trondhjems Turistforening
Trollheimen (se kart)
42025
Dette arrangementet er over!

Velkommen til familiedag på hundesleden! Vi får være med Trollheimen Husky å sele på hundene og styre/sitte på sleden. Trollheimen husky driver med hundekjøring og aktivt friluftsliv, sommer og vinter. De holder til på Nerskogen ved inngangen til Trollheimen.

Det blir bål og fellesaktiviteter.  Dette blir en uforglemmelig opplevelse, og en fin måte å bli kjent med hundekjøring på. Begrenset antall deltakere. NB! Hundekjøringen er forbehold barna! For mer informasjon kontakt turlederne.

Turleder: Marit Sørhus Holden, 97029189 og Oddrun Aashaug, 99570721

Påmelding innen 11. mars via nettsidene

Pris: kr 175,- per barn som er medlem i turistforeningen, kr 300,- for ikke medlemmer

Om du ønsker å bli medlem, kan du melde deg inn her

Oppmøte: kl.11.00

Koronavirus: Dette gjør vi

Alle har ansvar for egne barn på våre Barnas Turlag arrangement!

Hundekjøring på Nerskogen AVLYST