Friluftsskole 22.-26. juni

Arrangement

Fra dato
22. juni kl. 09:00
Til dato
26. juni
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Barneleir, Friluftsskolen
Arrangør
Nord-Trøndelag Turistforening
Turområde
Nord-Trøndelag, Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet med tilbudet er å kunne gi deltakerne gode opplevelser ute i friluft, samtidig som det legges vekt på det sosiale med ulike oppgaver på land og i vann. Deltakerne vil få en grunnleggende innføring i friluftsliv og skal gjennom obligatoriske tema som skal legge grunnlag for varige friluftsvaner.

Ansvarlig hovedinstruktør for tilbudet blir Solveig Geving som til daglig arbeider som lærer. Hun har flere års erfaring fra Turistforeningen i Trøndelag som leder av Barnas turlag Innherred og innehar grunnkurs turleder og aktivitetslederkurs i DNT. Hun har i sju år vært med på å arrangere naturcamp på Innherred både som aktivitetsleder og i ledelsen på planlegging. Medinstruktør Rune Sagen har tidligere arrangert både grotteturer, isfisketur for barn og har ledet Strandryddedagen i flere sesonger og tok initiativ til Ferskvannspatruljen.

Obligatoriske tema på Friluftsskolen er:

  • Allemannsrett og ferdselskultur
  • Kartforståelse
  • Raste- og leirplass
  • Tur eller ekspedisjon

I tillegg til de obligatoriske temaene blir det tid til mange andre morsomme aktiviteter.

Detaljert program for uka kommer.

Sted: Smørauget, Frigården, Stjørdal.
Pris: Kr 600,- for DNT-medlem/kr 950,- for ikke-medlem.  

Du kan lese mer om medlemskap i DNT her 

Prisen inkluderer lunsj alle dager, opplæring i friluftsliv, diplom ved gjennomført friluftsskole og transport fra Stjørdal sentrum til leirstedet og retur. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

 

 

Friluftsskole 22.-26. juni

Bli med på sommerens store opplevelse du også! Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet med tilbudet er å kunne gi deltakerne gode opplevelser ...

Kontaktinformasjon:

  • Hilde Grødahl Thomsen, tlf 74 827 880