2. februar kl. 11:00 - 14:00
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegutdagen, Truger, Askerturlag, Natursti, Matpåbål, Barnpåski
Arrangører
Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn , Asker Idrettsråd , Kulturåret 2020 , Borgen Lions
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Kom Deg Ut-dagen Asker

VELKOMMEN til Kom deg ut-dagen 2. februar!

VELKOMMEN til en hyggelig familiedag ute i vintervær!

Turtipp for barna, skiløype, trugeløype, akebakke og andre morsomme vinteraktiviteter for barn i alle aldre. Hva med å nyte en varm bålkaffe mens du ser poden våger seg på snowboard på trampolina?

Og selvsagt kommer vår kjære maskot Turbo!

Det blir fyr på bålpanner med mulighet for å grille medbrakt mat. Husk at man blir sulten av å være ute, så ta med niste og godt med drikke!

Kom Deg Ut-dagen Asker arrangeres i samarbeid med Kulturåret 2020, Asker Idrettsråd og Borgen Lions. BUA i Heggedal stiller med utstyr om du har lyst til å prøve deg på ski- liten eller stor.

Mer informasjon kommer! Følg med på hjemmesiden til DNT Asker Turlag. https://asker.dntoslo.no/

Sees!

Kom Deg Ut-dagen Asker

VELKOMMEN til Kom deg ut-dagen 2. februar!   VELKOMMEN til en hyggelig familiedag ute i vintervær! Turtipp for barna, skiløype, trugeløype, akebakke og andre morsomme vinteraktiviteter for barn i alle ...