Avlyst Teaterkveld for 60+ (753)

Arrangement

Dato
28. april kl. 19:30
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
STF 60+, Stavanger Turistforening
Turkode
753
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til og med 1.mai.

Bli med til Rogaland teater og få en flott teateropplevelse. Denne gangen skal vi se Revizor - en korrupt komedie. Handlingen er lagt til en russisk provinsby som får besøk av revisor. Panikken sprer seg, for her får vi innblikk i et samfunn totalt blottet for moral og med utbredt sans for korrupsjon og grådighet. 

Billetter kjøpes ved å klikke på denne lenken. 

Frammøte:
I foajeen på Rogaland teater. Vi har fått reservert bord der, så alle kan samles før forestillingen. 

Pris: 
Honnørprisen på Revizor er kr 305,-. Gjelder for alle som er over 60 år. Ordinær pris er kr 430,-. 

Tid:
Kl. 19.30. 

Om forestillingen: 

I Revizor skal vi til en mørk og dyster verden der synet på menneskesjelen er kullsvart og der de fleste er levende begravet i undertrykkelse. Med på toppen av samfunnspyramiden troner de som har fått makt på hjernen og som ikke skyr noe middel for å tuske til seg mer av alt! Men frykten for statsapparatet er alltid tilstede, for ingen av dem er villig til å gi avkall på sin snobbedekadanse og  sine hedonistiske behov.

Det oppstår derfor en panisk stemning i den lille gjennomkorrupte russiske provinsbyen når det ryktes at en riksrevisor skal komme på besøk. De antar at revisoren må være en ung velkledd kvinne, som nylig har sjekket inn på byens kro. Men den fremmede kvinnen er en rikmannsdatter fra St. Petersburg, som har spilt bort alle pengene sine og er på vei hjem til sin søkkrike far for å trygle om mer penger. Nå befinner hun seg off pist på den russiske landsbygda og forveksles med riksrevisoren.

Byens lederskap går straks i gang med å snu en potensiell ulykke til sin egen fordel. Og de gjør det de kan best, nemlig å bestikke henne i håp om at hun vil se gjennom fingrene med deres korrupsjon og grådighet.
Ragnhild Tysse spiller Khlestakov, og står i spissen for et stort spillesugent ensemble.

 

 

Teaterkveld for 60+ (753)

Bli med til Rogaland teater og få en flott teateropplevelse. Denne gangen skal vi se Revizor - en korrupt komedie. Handlingen er lagt til en russisk provinsby som får besøk ...

Kontaktinformasjon: