Nordlystur til Skibotn

Fellestur

Fra dato
31. januar kl. 18:00
Til dato
2. februar kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Vær, Nordlys, Aking, Snøbading, Sosialt, Godmat, Badstu, Utpåturaldrisur, Aktivitet Skitur, Barnefamilie, Barn6-12År
Arrangør
Barnas Turlag Tromsø
Turområde
Indre Troms, Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Nordlystur til Skibotn!

31 januar til 2. februar 2020 drar vi til feltstasjonen i Skibotn.

Vi lanlegger en helg spekket med opplevelser, kunnskap og sosialt samvær, i flotte omgivelser i Skibotndalen. Vi bor på Feltstasjonen litt opp i Skibotndalen også i år.

Vi skal studere nordlys. I tillegg vil det bli skitur, felles middag og masse kos, badstu og kanskje snøbading?

Vi avslutter turen i Nordlyslavvoen i Skibotn med bålkos, bidos og lasso-kasting.

Det er bare å glede seg!

MERK: Denne turen er bare for Barnas Turlags-medlemmer (derav den avskrekkende prisen for ikke-medlemmer. Foreldre trenger ikke være medlemmer for å være i følge.)

PS. Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag :) Det koster bare 130 kroner i året og innmelding er lekende enkelt HER

Anbefalt for barn fra 6 år og oppover!

Egenandel: 350 kroner for hver voksne og 250 kroner per barn for hele helgen. Denne prisen inkluderer overnatting på feltstasjonen, kveldsmat på fredagen, fellesmiddag på lørdagen, lunsj på søndag og aktiviteter ved Nordlyslavvoen i Skibotn.

Prisen er den samme uansett om du/dere er med fredag-søndag eller lørdag-søndag.

Påmelding mulig fra 01.01.2020. 

FORELØPIG PROGRAM FORNORDLYSTUR TIL SKIBOTN:

Avgang fra Tromsø fredag ettermiddag, i egne biler. Det går også buss fra Tromsø (Prostneset) kl.15.00. Dersom noen tar buss, og trenger skyss/henting i Skibotn, så er det bare å si fra. Vi, som kjører egne biler, kjører helt frem til feltstasjonen, cirka seks kilometer fra Skibotn. Forventet ankomst tidlig på kvelden. Turlederne vil være på plass cirka i 18-tiden. Se her for mer informasjon om stasjonen: http://en.uit.no/publikum/prosjekter/prosjekt?p_document_id=220199 

Fredags kveld: Kveldsmat på fredagen vil bli servert i regi av Barnas Turlag! Ellers bruker vi fredagskvelden til å "flytte inn" i tildelte rom, spill og hygge i felleshuset. 

Lørdagen: Felles aktiviteter ute, aking og lek. Skitur. Lunsj inne eller ute (grilling av medbrakt). Dersom OK vær, lager vi bål ute. Før/etter felles tilberedt middag og dessert lørdag, blir det foredrag om vær og nordlys på undervisningsrommet på feltstasjonen. 

På kvelden fyrer vi opp i badstuen på feltstasjonen, og snøbader?! Ta med ekstra truse/badetøy, cloggs eller ekstra ullsokker.

Søndagen: Rydde ut av rommene. Rydding av fellesrommet/kjøkkenet. Etterpå drar vi til Nordlys-lavvone i Skibotn for bålkos, lasso, bidos etc.

Det finnes 38 sengeplasser, så max antall deltagere for denne turen er 38 personer, inkludert turlederne. 
Sengeplassene er adskilt i hytter/rom med eget vaskerom/dusj/toalett.

Ta med: sovepose eller sengetøy, toalettsaker, egen tørrmat (pålegg og brød), lørdagsgodt, drikke, sitteunderlag, grillpinne, noe å grille (det er bålplass uten for feltstasjonen, hvor du kan grille det du har tatt med deg. Vi fyrer opp bål på lørdagen dersom OK vær. Og bål på søndagen, varme klær, hodelykt/lommelykt, innesko/croggs, badeklær, håndduk, akebrett, ski, sitteunderlag, laken osv!

Obs! Dersom noen har allergier ber vi dere ta med tilpassede ingredienser som dere kan supplere med.

Husk at det kan bli kaldt i Skibotn (gjerne ned mot minus 20), så ta med varme klær! 

 

Turledere er:

Trine Jegervatn og Anna Nylund, med gode hjelpere:)!

Vi gleder oss - velkommen:)!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn! Turleder har ofte egne unger med, så vær snill å bidra, så får vi alle en fin tur!

Forsikring: Du som deltaker må passe på at dere har reiserforsikring som dekker den type aktivitet dere melder dere på.

Bilder: Dersom vi tar noen fine bilder fra turen, kan det være vi ønsker å bruke dem i markedsføringen av Barnas Turlag og kommende aktiviteter. Dersom du ønsker å reservere deg fra dette - gi beskjed til turleder.

Nordlystur til Skibotn

Nordlystur til Skibotn! 31 januar til 2. februar 2020 drar vi til feltstasjonen i Skibotn. Vi lanlegger en helg spekket med opplevelser, kunnskap og sosialt samvær, i flotte omgivelser i Skibotndalen. ...

Kontaktinformasjon: