Kanotur på Dokkvatnet

5. juli kl. 17:00
Fellestur, Padletur, Kanotur, Barnasturlag
Barnas Turlag Lillehammer, DNT Lillehammer
Langsua (Huldreheimen) (se kart)

Bli med på en tur full av vann og natur. Vi skal lage oss en camp på en fin plass, og herfra legger vi ut på små ekspedisjoner i kanoer og kajakker. I campen vil der være forskjellige aktiviteter og mulighet for å slappe av i hengekøye.

Utstyr: Telt og nødvendig utstyr for overnatting ute, mat og kokeutstyr og personlig utstyr.

Vanskelighetsgrad: Enkel

Avreise: Lørdag kl.  10.00 fra parkeringsplassen ved Kristins Hall.

Påmelding: Innen 24. mai . Det er 7 kanoer tilgjengelig. Meld på en person pr kano og angi i påmeldingen hvem som deltar på laget. For barn under 7-9 år er det plass til 2 voksne og 2 barn. For større barn er det plass til 3 til sammen i kanoen. Det må være ansvarlige voksne i hver kano. 100,- pr kanolag for medlemmer, 200,- pr kano for ikke-medlemmer.

Turleder: Tina E. Jakobsen, tinaej74@hotmail.com eller tlf. 917 69 698, og Liv Lundstein, tlf. 990 96 106

Kanotur på Dokkvatnet

• Tina E. Jakobsen