Avlyst NaTuren med det rare i

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Turen kan ikke gjennomføres innenfor gjeldende smittevernsbestemmelser. Vi setter opp igjen turen neste år.

Vi går inn til Krokbua og lærer litt om kanopadling før vi padler vi av gårde på oppdagelsesferd innover Mesnaelva. Etter en stund går vi i land og steker lapper på primusen. Vi spikker seljefløyte, leker, og de som vil kan prøve fiskelykken.

Utstyr: Redningsvest, niste, eventuelt kniv og fiskestang.

Oppmøte: P-plassen ved Kanalen kl.  11.00.

Varighet: Ca. 4 timer

Påmelding: Via våre nettsider innen 1. mai. Barn må være i følge med voksne og begge må meldes på. Begrenset antall plasser. Oppgi barnas alder ved påmelding. Utfra påmeldingen komponerer vi kanolag, og noen fra reservelisten vil trolig få mulighet til å bli med.

Pris: Gratis for medlemmer, kr 50 for ikke-medlemmer

Veileder: Tore Lien, tlf. 950 24 425, og Liv Lundstein, tlf. 990 96 106