17. Storhaug rundt

Stavanger Turistforening
Ryfylkeheiane (se kart)
52 2020
Dette arrangementet er over!

Ukens onsdagstur er Storhaug rundt!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense gruppestørrelsen og vi krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Takk for tålmodigheten.

Her kan du lese mer om Storhaug rundt.

Turleder/turleder: Kjell Asgausen

Frammøte, sted og tid:

Vi møtes ved Domkirkeplassen kl. 10.00.

Retur samme sted.

Hvordan komme dit:

Buss, sykkel eller egen bil

kolumbus.no

Pris:

Ta med:

Litt mat, drikke og sitteunderlag

Godt å ha i sekken og på kroppen:

Gode sko og vind- og vanntette klær

Generelt om onsdagsturene:

52 hverdagsturer ble lansert med én ny tur hver uke gjennom hele 2012. Alle de 52 turene går i Stavanger kommune, og tar deg med gjennom grøntområder og parker, over åser og bekker, forbi kulturhistorie og naturperler. Hver uke arrangerer Stavanger Turistforening onsdagstur langs én av de 52 hverdagsturene. Turene er med turleder, og koster ingenting.

Her finner du en full oversikt over alle onsdagsturene i 2020.

...og her finner du oversikt over alle de 52 hverdagsturene sortert på turnummer.

17. Storhaug rundt

Ukens onsdagstur er Storhaug rundt!  For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense gruppestørrelsen og vi krever påmelding for å ...

Turleder:

• Per A. Thorbjørnsen