Avlyst OPPTUR 2020

Arrangement

Dato
6. mai kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Opptur, Bareforungdom
Arrangører
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Av hensyn til den pågående dugnaden for folkehelsa, er denne aktiviteten avlyst. Vi kommer tilbake med mer informasjon til påmeldte skoler dersom det blir aktuelt å arrangere OPPTUR på høsten istedenfor.

OPPTUR er en nasjonal turdag der 8. klassinger over hele landet inviteres til en dag med friluftsliv, fysisk aktivitet og naturopplevelser! Årets OPPTUR går av stabelen onsdag 6. mai. Omlag halvparten av alle åttendeklassinger i landet - 34 000 ungdom fordelt på 120 arrangementer, deltar på arrangementet!

Velkommen til OPPTUR 2020!

Onsdag 6.mai 2020 arrangerer Den Norske Turistforening OPPTUR for 15. gang!

DNT Telemark ønsker derfor å invitere deres åttendeklasse med på den nasjonale skoleturdagen i 2020! Vi merker en fin løype til en topp eller et utsiktspunkt i skolens nærområde på ca 10 km, litt avhengig av hvor i Telemark arrangementet er. Vi skal ha 8 arrangementer rundt om i Telemark, slik at skolen vil ha kortest mulig vei til samlingsplass.

Fokus på arrangementet er sosialt samvær, naturopplevelser og fysisk aktivitet. Det vil bli tilrettelagt for en flott tur i regi av DNT Telemark sine lokale turlag, samarbeidspartnere, og friluftslivsutdanninga ved USN.

OPPTUR varer en skoledag. Alle skoler må stille med lærere, og vi ser det som et minimum med 2 lærere/ voksne per 30 elever.

Arrangementet er gratis!

Påmeldingsfrist 15. februar 2020. Nytt av året er at det vil være elektronisk påmelding. Ved å trykke på den røde knappen til høyre kan du melde på din skole og spesifisere antall elever og kontaktperson (e-post og telefonnummer). Nb: Du må først registrere ditt navn før du kan registrere skolen din. 

Nærmere informasjon om OPPTUR- arrangementet i Telemark vil sendes til de påmeldte i april.

Har du spørsmål om arrangementet, kan du ta kontakt med amalie.holth@dnt.no (tlf: 45433741) eller dag-oyvind.olsen@dnt.no (tlf: 90859215). 

Vi gleder oss til å dra på tur med dere!