Mellom øst og vest 1000 moh. (740)

22. september kl. 08:45
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Betjent Hytte, Fjellhøst
STF 60+, Stavanger Turistforening
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
740

STF 60+ og Haukeliseter fjellstue arrangerer høsttur til foten av Hardangervidda 1000 moh. Bli med til fjells og nyt utsøkt mat, bekvem overnatting og fjellturer med turleder i vakre omgivelser ved Haukeliseter.

Avreise:
Felles avreise fra Stavanger Turistforenings kontor i Kannik tirsdag 22. september kl 08.45 i private biler.  Vi trenger 3-4 som kan kjøre, (avhengig om antall deltakere). Vi er framme ca. kl 1330.

Tirsdag 22. september:
Etter at vi har kommet på plass og skiftet til turklær blir det felles tur kl 14. Turleder bestemmer turmålet etter vær og vind. Etter turen kommer vi tilbake til dekket bord og en lekker tre retters middag.

Onsdag 23. september:
Vi spiser felles frokost og smører en god nistepakke før vi legger ut på tur. Kanskje er været innbydene og en av toppene i nærheten kan bestiges. Vel tilbake på fjellstua er badstua varm og badestampen fyrt opp. Det er klart for vilmarkspa for den som vil! Om kvelden disker kjøkkenet opp med de lekreste retter, og vi nyter atter en god treretters.

Torsdag 24. september :
Hjemreise.

Turledere:
Helge Storhaug, 917 24 556, Oddvar Flatabø og Else Nygård.

Priser:
Voksen medlem: kr 2961 / ikke medlem: kr 3431.
Prisen gjelder pr person i dobbeltrom. Enkeltrom kan bestilles mot tillegg i prisen. Gi beskjed ved påmelding om du vil ha dobbelt- eller enkeltrom.

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting, frokost og nister, samt tre retters middag på tirsdag og onsdag.Inkludert i prisen er også villmarkspa onsdag ettermiddag/kveld. Husk badedrakt. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Sjekk "Regler for avbestilinng ved Haukeliseter fjellstue".

Kart:
Hovden nord 1: 50 000

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Pakk med klær og utstyr egnet til fjellturer, termos, ryggsekk og litt ekstra varme klær. Gjerne noe pent tøy til kveldstid. Husk også å ta med badetøy og et ekstra håndkle om du vil benytte villmarkspa. Se ellers DNTs pakkeliste for sommerturer Merk at pakkelisten er dimensjonert for tur fra hytte til hytte, mens vi ligger fast på Haukeliseter fjellstue.

NB! Husk å ta med niste til ankomstdagen da vi går ut på tur etter at vi har innstallert oss på rommet.

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Solbriller, solkrem, kikkert og fotoapparat.

Planleggingsmøte:
Mandag 21. september kl 17.30 i STFs lokaler i Kannik

Påmelding:
Påmelding til STF, mens betalingen gjøres ved Haukeliseter fjellstue avreisedagen.

Påmeldingsfrist :
Mandag 14. september

Mellom øst og vest 1000 moh. (740)

Turledere:

• Oddvar Flatabø