Solfest ved Eidhuken - Vi ønsker sola velkommen tilbake, og et nytt og herlig turår 2020

Dette arrangementet er over!

Velkommen tilbake SOLA, og et nytt herlig turår i 2020!!!

Barnas Turlag Tromsø inviterer alle små og store turfolk, både medlemmer og ikke-medlemmer på SOL-fest ved Eidhuken.
Vi fyrer opp i grillen og ordner med bål, og spanderer gratis solboller på alle!

Ta med :)

• noe å grille (hvis du ønsker dette)
  • egen drikke (gjerne noe varmt)
  • varme klær, votter, lue,
  • rumpeakebrett, ski, miniski... (ikke rattkjelke)
  • sitteunderlag
  • godt humør :)

Været: Det ser ut  det skal bli overskyet, med muligheter for solgløtt mellom kl 12-14. En frisk bris fra nordøst tilsier at vi må ha godt med klær på oss. Tempraturen ser ut til å bli ca minusgrader -4. Annbefaler ski eller truger da det er mye løssnø som er tung å gå i. Vi krysser fingrene å det som krysses kan for at vi får sett sola, og for at alle får en strålende flott solfest lamme oss i Barnas Turlag Tromsø på Eidhuken.

Det er mulig å komme seg til Eidhuken både fra Kaldfjord, parker ved Kaldfjord skole, eller fra Åsland/Storelva siden. Beregn også noe mer tid enn normalt for å komme seg dit for små føtter.

Alternativ 1: Parker ved Skihuset og følg lysløypen sørover og ta av mot Eidhaugen fra høyeste punkt på lysløypen opp for Åsland feltet. Her er det et skilt som er merket Eidhuken. Følg nytråkket skispor fra dette høyeste punkt på lysløypen opp og over Eidhaugen og helt frem til Eidhuken, som ligger vest for toppen. Løypen fra skiltet og opp vil også være merket med rødt bånd i trærne. Det er ca. 1,3 km å gå i lysløypen fra Skihuset til der man tar av mot toppen av Eidhaugen. Og ca. 600 m. videre frem til Eidhuken. Totalt blir dette en tur på ca. 2 km. en vei. Om dere ikke har bil, ta buss nr. 42, alternativ 425, og stå av på Storelva bussholdeplass, og gå derfra opp til Skihuset, ca. 300m.

Alernativ 2. Parker ved Eidhaugen barnehage. Dette er korteste vei/distanse til Eidhuken. Gå opp til lysløypen herfra (kort å gå). Følg da lysløypen noen få 100 meter nordover før dere tar av mot toppen av Eidhaugen fra høyeste punkt på lysløypen opp for Åslandfeltet. Her er det et skilt som er merket Eidhuken. Det e ca 600 m. herfra til Eidhuken. Følg ellers samme skispor som for alternativ 1 frem til Eidhuken. Totalt blir dette en tur på ca. 1 km en vei.

Alernativ 3: Parker ved Kaldfjord skole. Løypen opp til Eidhuken er merket med rødt bånd i buskene. Det er tråkket løype med truger opp Torsdag 23.jan og Fredag 24 jan. Man følger løypen mot høyspenten. Eidhuken ligger rett bakom høyspenten. Det er kort (ca. 900 m.) å gå til Eidhuken herfra, men også brattere.

Meld deg og dine på

Påmeldingsfrist: Senest innen fredag 24.01, slik at det blir nok solboller til alle :)

Hilsen turlederene

Jens-Arne Hafeld og Kamilla Thorsteinsen, med gode hjelpere:

PS. Det koster bare 135 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Velkommen tilbake SOLA, og et nytt herlig turår i 2020!!! Bli med på solfest og solboller på Eidhaugen ved Eidhuken Lørdag 25. januar 2020 fra kl.11.00. Barnas Turlag Tromsø inviterer alle små og ...

Turledere:

• Kamilla Sofie Thorsteinsen