Avlyst Lansering av 10 på topp Sandnes - 2020 (1578)

19. april kl. 10:00 - 14:00
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangement, Medlemsmøte, Ti-På-Topp
Sandnes Turlag, Barnas Turlag Stavanger , Stavanger Turistforening
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser dette arrangementet, MEN vi vil lansere 10 på Topp digitalt. Følg med! Vi holder på å klargjøre brosjyrer, kart med turmål med mer nå. Den digitale lanseringen av 10 på Topp blir senest 19. april.

Velkommen til lansering av «10 på topp» 2020!

Søndag 19. april kl. 10 blir det lansering av «10 på topp» i Sandnes. Møt opp på Gramstad, og få en rykende fersk «10 på topp»-brosjyre. Fra Gramstad er det utsikt rett til Dalsnuten, som er ett av de 10 turmålene. Vi oppfordrer alle til å legge turen til Dalsnuten denne søndagen.

«10 på topp» er et turtilbud som byr på det beste av Sandnes kommunes turområder. Turprogrammet er tilpasset store og små, hvor fem av turene er merket spesielt for barn.  Alle som gjennomfører programmet innen 1. november får utdelt diplom og er med i trekningen av flotte premier. Barn under 13 år og voksne over 60 år kan besøke fem topper.

På de 10 toppene er det satt ut postkasser med en klippetang. Her kan du registrere turen ved å bruke klippetangen i turfolderen. Du kan også registrere toppturen ved å bruke SjekkUT-appen, som du gjerne kan laste ned i forkant av turen. Den er meget enkel å bruke. Her kan du også legge inn et bilde fra turen og dele med andre om du har lyst til det.

Åpen kafe
På Gramstad blir det åpen kafe fra kl. 11-15. Her møter du også representanter fra Sandnes turlag, og det blir ulike leker for barn.
Turbo kommer, kommer du?

Lansering av 10 på topp Sandnes - 2020 (1578)

Velkommen til lansering av «10 på topp» 2020! Søndag 19. april kl. 10 blir det lansering av «10 på topp» i Sandnes. Møt opp på Gramstad, og få en rykende fersk ...