Overnattingstur til Forravatnet

Fellestur

Fra dato
3. oktober kl. 15:00
Til dato
4. oktober
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Båltur
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Turkode
Barnas Turlag
Dette arrangementet er over!

Pakk bålmaten, hengekøye og sovepose i sekken og bli med Barnas Turlag i Harstad ut på overnattingstur til Forravatnet.

Corona pandemien krever tilpasninger slik at vi unngår smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNT. Det er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen.  Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere holder avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instruks ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Oppmøte ved den nye parkeringsplassen ved Aspeli i Kilbotn kl.15. Vi går i samlet flokk. Det er ca. 1,5  kilometer på sti å gå til Forravatnet.  Se kart 

Vel fremme fyrer vi bål og spiser medbrakt bålmat og nyter den ute i naturen sammen med andre turglade familier.

Ved Forravatnet er det et flott ulendt terreng for barna å boltre seg i. Der er masse fine trær å klatre i og et vann som sikkert mange barn vil utforske. Hvis noen vil ta med fiskeutstyr er det helt i orden (voksne må ha fiskekort).

Ta med det dere trenger av mat og drikke, og gjerne en vedkubbe eller to til bålet. Husk klær etter vær og litt ekstra tørt tøy i sekken og sitteunderlag. Harstad Turlag har noen hengekøyer til utlån om noen ønsker det, ellers må alle ta med det som trengs til en natt ute. Telt, liggeunderlag, sovepose og ullundertøy. Kan være lurt med hodelykt eller teltlykt også.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Overnattingstur til Forravatnet

Pakk bålmaten, hengekøye og sovepose i sekken og bli med Barnas Turlag i Harstad ut på overnattingstur til Forravatnet. Corona pandemien krever tilpasninger slik at vi unngår smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Siri Marianne Hofsø Hjellnes