Grunnleggende turlederkurs på Lyngseidet!

Har du lyst til å bli turleder ? Nå har du sjansen!

Lørdag 11. og søndag 12. januar blir det grunnleggende turlederkurs.
Og best av alt: Kurset er gratis, sponset av midler fra Troms Fylkeskommune.

Vi ønsker å få flere frivillige til Barnas Turlagene i Nordreisa, Lyngen og Kåfjord, samt DNT ung Skjervøy. Turledere som ønsker å engasjere seg her har derfor førsteprioritet. Meld dere på NÅ og sikre dere plass :)

Fra 1. desember åpnes det for påmelding fra andre turgrupper. Men også for dere er det mulig å melde seg på allerede nå, så vil du bli satt på venteliste og kontaktet etter 1. desember.

Om kurset:
På kurset lærer du mer om DNT, planlegging og organisering av turer, bruk av kart og kompass, mat og drikke på tur, bekledning, utstyr og mye annet. Kursholder er Alf Brustad fra Senja Turlag.

Kurset er åpent for alle medlemmer av DNT og passer for deg som ønsker å være med og ta initiativ og ansvar for turer. Dette er første trinn på turlederstigen og passer uansett lokallag eller turgruppe som du er engasjert i. Eneste krav for deltakelse er at du må være DNT-medlem (Alle som melder seg inn etter 1. november blir medlemmer i 2020). For å være selvstendig turleder må du være over 16 år, men det er ingenting i veien for yngre deltakere å ta kurset. Så er du klar for å lede turer når du fyller 16!

Passer det ikke å delta på disse datoene? Send ei melding til mia.kulseng@dnt.no, så kartlegger vi samtidig ønsket for nytt kurs.

Kursdatoer:

• Lørdag 11. januar fra klokka 10 til 20
  • Søndag 12. januar fra klokka 10 til 20

Sted: Lyngseidet. Lokaler blir bestemt etter hvert.

Pris: Gratis, siden du kommer til å stille opp som frivillig i etterkant ;)
Eneste utgiften din er eventuelle transport- og overnattingsutgifter, men de ulike Barnas Turlagene kan også være med og sponse dette.

Turlederboka som koster kroner 198 vil vi sende til de påmeldte. Den kan det være fint å ha lest litt i på forhånd.

Du må ha med deg kompass, linjal og skrivesaker.

Interessert? Meld deg på nå!
Spørsmål om kurset sendes til instruktør Alf Brustad på brustadalf@gmail.com.

Maks 12 deltakere.

Grunnleggende turlederkurs på Lyngseidet!

Har du lyst til å bli turleder ? Nå har du sjansen! Lørdag 11. og søndag 12. januar blir det grunnleggende turlederkurs. Og best av alt: Kurset er gratis, sponset av ...

Turleder:

• Alf Brustad