Rundtur Nodhagen - Vårlivarden - Bersagel (1506)

21. juni kl. 10:00 - 15:00
Voksne, Seniorer
Sandnes Turlag, Stavanger Turistforening
Ryfylkeheiane (se kart)
1506

Turen starter ved park.plassen til STF hytte Nodhagen,knapt 20 m.o.h. Første del går på et lite stykke på grusvei, med flott utsikt over Ims og Høgsfjorden. Deretter fortsetter vi på merka sti i kupert skogsterreng oppover mot nydelige Eskelandstemmen.  Vi forlater skogsterrenget og starter stigningen mot Vårlidvarden på 387 moh.
Fantastisk utsikt på toppen, nyter utsikten og mat å drikke før vi går videre. Følger så ryggen nedover på nordsiden mot stikrysset, like i nærheten av Kolatjørna, vi skal mot Furetjørna, her ligger det en gammel hytte på et tjern. Vi fortsetter mot Storestemmen i tett skog og videre i myrlendt terreng med tidvis høyt gress og granskog,for så å treffe på en gjerdeklyve og tilbake til bilene på park.plassen.  Hele rundturen er 8.4 km + pauser.

Oppmøte (tid og sted):
Ved hovedinngangen til Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.

Retur:

Turledere: Else Nygård mob.918 27 892

Ta med  mat og drikke, gode sko .

Pris:
Gratis for medlemmer! Ikke-medlemmer betaler kr. 40,- per voksen. Vipps #520944

Rundtur Nodhagen - Vårlivarden - Bersagel (1506)

Turleder:

• Else Nygård