Bæretur - Fløien via Fløysvingene

15. september kl. 11:00
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Kl. 11:00 nede ved Fløibanestasjon.   Vi går opp via Fløysvingene og tar en pause på toppen og nyter utsikten over byen. Vi tar Tippetue ned igjen.

Ta med noe godt å knaske på, så koser vi oss på tur!

Bli gjerne med i Facebookgruppen "Barnas Turlag Bergen, bæregruppen" dersom du vil ha oppdatert informasjon om alle turene. Alle bæreturer og trilleturer er gratis, det er bare å møte opp.

Vil du lede en tur? Det er frivillige som stiller opp på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en tur er satt opp, eller ønsker å lede en tur, så har vi kart og forslag tilgjengelige. Det er derfor ganske enkelt og mest kjekt å være turleder.

Støtt gjerne Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap:Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-.  Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Har du spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: bht@dnt.no

• Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821