Bæretur Kanadaskogen

Fellestur, Fottur, Trilletur
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Kl. 11.00; parkeringspalssen på Spelhaugen

Kanadaskogen er en viktig del av kulturhistorien til Bergen, i tillegg til gamle steingjerder, hyttebebyggelse og terrasser som tidligere skilte innmark fra utmark, har skogen en rekke bygg som ble bygget og brukt under andre verdenskrig, bl.a. en fangeleir som ble brukt av tyskerene. Skogen har også en herlig badplass.

Ta med en matpakke og drikke; dette blir kos.

Bli gjerne med i Facebookgruppen "Barnas Turlag Bergen, bæregruppen" dersom du vil ha oppdatert informasjon om alle turene. Alle bæreturer og trilleturer er gratis, det er bare å møte opp.

Vil du lede en tur? Det er frivillige som stiller opp på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en tur er satt opp, eller ønsker å lede en tur, så har vi kart og forslag tilgjengelige. Det er derfor ganske enkelt og mest kjekt å være turleder.

Støtt gjerne Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap:Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-.  Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Har du spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: bht@dnt.no

• Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821