Bæretur - Fjellhytten

Fellestur

Dato
4. august kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Bæremeistur, Bæretur
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)

Oppmøte: Kl. 11.00 ved Fløibanens øvre stasjon

Bli med Barnas Turlag på bæretur til Fjellhytten

Dette er en fin tur på Fløyen som tar en liten avstikker fra de mest brukte veiene og fører deg inn i skogen på søre Midtfjellet. Starten går fra krysset bak øvre Fløibanestasjon, der du tar til venstre og følger Blåmansveien i retning av Brushytten. Les mer og se kart her.

Ta med noe godt å knaske på, så koser vi oss på tur! 

Bli gjerne med i Facebookgruppen "Barnas Turlag Bergen, bæregruppen" dersom du vil ha oppdatert informasjon om alle turene. Alle bæreturer og trilleturer er gratis, det er bare å møte opp.

Vil du lede en tur? Det er frivillige som stiller opp på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en tur er satt opp, eller ønsker å lede en tur, så har vi kart og forslag tilgjengelige. Det er derfor ganske enkelt og mest kjekt å være turleder. 

Støtt gjerne Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap:Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-.  Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Har du spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: bht@dnt.no

Bæretur - Fjellhytten

Oppmøte: Kl. 11.00 ved Fløibanens øvre stasjon Bli med Barnas Turlag på bæretur til Fjellhytten Dette er en fin tur på Fløyen som tar en liten avstikker fra de mest brukte veiene og ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821
  • E-post: bht@dnt.no