Trilletur: Kanadaskogen

Voksne, Barn
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Uforpliktende, god trim og sosial hygge er tre passende stikkord for disse turene.

Oppmøte: Kanadaskogen Friluftlivsbarnehage kl. 11.00. Se markør på kart

Vi finner en fin rundtur i flotte Kanadaskogen i lett terreng på grusvei. Skogen har vært tumleplass for barn i generasjoner og er en viktig ressurs for turglade mennesker i bydelen.

Trilleturleder: Tor Einar Møller (tlf 98618805, kan ringes, hvis behov, på dagen i forbindelse med turen/oppmøte)

Les våre generelle villkårOm Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?Ønsker du å lede en trilletur?Trenger du mer informasjon om dette?

Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 21 eller send epost: bht@dnt.no

• Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821