Avlyst Trilletur til Arboretet

Voksne, Barn
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Bynært, Nærtur, Trilletur
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. grunnet smittevernhensyn

Å komme seg ut på tur med en liten krabat på hjul kan være en utfordring, blir med på trilleturer med Bergen Turlag og møt andre i samme situasjon som deg selv. Alle turene starter klokken 11.00. Ta med mat og drikke.

Oppmøte: Ved parkeringen i Mildevågen.
Vi går er rundttur i Arboretet før vi tar lunsj i det fri. Se kart over området.

Trilleturleder: Vi trenger en trilleturleder.  Det er først og fremst et sosialt ansvar å være trilleturleder, da turene i stor grad går av seg selv.

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Les generelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?Ønsker du å lede en trilletur?Trenger du mer informasjon om dette?

Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 30 48 50 eller send epost: bht@dnt.no

• Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335810