Avlyst Earth Hour vandring 2020

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Notodden Turlag må dessverre avlyse alle turer, kurs, arrangementer, møter og andre aktiviteter frem til 1.mai. på grunn av COVID-19/coronavirus-situasjonen. Tursenteret vårt i Heddalsvegen 34 er også stengt inntil videre. Vi er utrolig lei for dette. Vi vil minne om at naturen fortsatt er døgnåpen, og der er det god plass. Hva med å gå ut på tur på egenhånd? I nærmiljøet kan du lete etter vårtegn, kjenne at sola varmer og puste inn frisk luft. Våren er i anmarsj! I fjellet vil du nok se at vinteren er der for fullt. God tur på egenhånd! Varm hilsen fra styret i Notodden Turlag.

Bli med på en av verdens største dugnader!

28. mars slår vi av lysene i en time for å vise en symbolsk handling for å markere at at verden står sammen mot klimaendringene. 

Vi møtes kl. 19:30 ved vanntårnet i Høgås. Vi prøver også å få til en tur fra Øta for de som ønsker å gå en lengre løype. Sammen går vi til Eikeskar og forhåpentligvis ser vi hele Notodden by bli mørkere da oppfordringen er å skru av lysene fra kl 20:30 til 21:30.

Bli med uansett alder og husk å slå av lysene dine.

Earth Hour vandring 2020

Bli med på en av verdens største dugnader! 28. mars slår vi av lysene i en time for å vise en symbolsk handling for å markere at at verden står ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Fred-Ronny Johannessen
  • Thor Olav Sørensen