Avlyst Avlyst pga smittevernomsyn: Toppturhelg i Rosendalsalpene 16–26 år

29. mars
Fellestur, Skitur, Topptur, Rosendal
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag , DNT fjellsport , DNT fjellsport Bergen , DNT ung , Kvinnherad Turlag
Folgefonna (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga smittevernomsyn

Drømmer du om hvitkledde fjelltopper omkranset av vakre fjorder? Da er dette turen for deg! Vi pakker godskiene og setter nesen mot de fantastiske Rosendalsaplene. Vi samkjører fredag ettermiddag og belager oss på topptur både lørdag og søndag :)

Oppmøtested:  Ved busstoppet eidsvåg e39.

Oppmøtetid: fredag ettermiddag (nærmere tidspunkt kommer)

Utstyr: Ski(randonee eller telemark), hjelm, ellers se turlagets generelle utstyrsliste for vinterfjellet og spesielt pakkeliste for toppturer. DU må også ha S/M og søkestang. Hvis du ikke har dette selv kan du låne av Turlaget. Trenger du å låne utstyr? sjekk om Skattekammeret kan hjelpe deg, eller BUA Melkeplassen!

Mat: Turledere stiller med felles middag fredag og lørdag. Ta med mat til frokost og lunsj lørdag og søndag. OBS. husk at vi skal gå tur også søndagen så ta med rikelig med mat! Det kan også være lurt å ta med noe godt å ha i muleposen :)

Vilkår:  Se generelle vilkår

Pris: kr 750,- for medlem, kr 1050,- for ikke-medlem. Ikke medlem? Bli medlem her!: Prisen inkluderer godkjente DNT-vinterturledere, sikkerhetsutstyr, 2 overnattinger, 2 middager. Transport kommer i tillegg (ca 200 kr for transport og ferge), og hver enkelt tar med mat til frokost og matpakke lørdag og søndag.

Avlyst pga smittevernomsyn: Toppturhelg i Rosendalsalpene 16–26 år

Turleder: