DNT ung Tønsberg: Onsdagstur 16-30 år

6. november 2019 kl. 17:00 - 20:00
Fellestur, Fottur, Ungdomstur
Arrangører
DNT ung Tønsberg, DNT ung Holmestrand , DNT ung Horten , DNT ung Larvik , DNT ung Sandefjord , Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Onsdag 6. november arrangerer vi onsdagstur for deg mellom 16 og 30 år! Dette er en enkel kveldstur på ca 2-2,5 t opp Fløyåsen på Sem. Målet er å bli kjent med andre turglade mennesker, bli kjent i nærområdet samt den helsefremmende effekten av å komme ut i frisk luft og bevege seg.

Turen er gratis, krever ingen påmelding og du behøver ikke være medlem av DNT for å være med. Oppmøte kl 17:00 på Sem mellom Europris og Cirkel K. Ha på gode sko, klær etter værforhold og ta evt med vann/snacks dersom du ønsker det. Turen går for det meste på skogssti. Vi gleder oss til å gå på tur med deg!

Ta kontakt med turledere dersom du har noen spørsmål.

Turledere:

• Michelle Vermelid