Fotoworkshop med Haakon Nordvik Photography

Voksne, Ungdom, Seniorer
Kurs, , Foto, Fotokurs, Fotoworkshop, Shotbyskeie
Arrangører
Haukeliseter fjellstue, Stavanger Turistforening , Haukeliseter fjellstue , Haakon Nordvik Photography
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
2047

Velkommen til fotoworkshop med Haakon Nordvik Photography!

Workshopen passer for både deg som har et speilreflekskamera liggende, men ikke helt vet hvordan du skal bruke det - og deg som har fotografert en stund, men har lyst til å lære mer.

I løpet av helgen vil du lære det grunnleggende om kamera og fotografering. Vi skal ta landskapsbilder i flott høstlandskap blant fjell og fossefall. Det er ikke nødvendig med mye forkunnskaper, men det er en fordel å ha speilreflekskamera. Photoshop lastes ned på forhånd (finnes gratis prøveversjon).

Kurset holdes på Haukeliseter fjellstue og kursholder er Haakon Nordvik.

Haakon Nordvik Photography:

"Haakon er en kreativ og allsidig fotograf som jobber innen næringsliv, reklame, illustrasjon, presse og bryllup. Han har base i Haugesund, og tar daglig fotooppdrag på hele Vestlandet, men arbeider også i resten av Norge og i utlandet. Haakon har holdt på siden 2006 og har en stor kundeportefølje. Se mer av hans arbeid på www.haakonnordvik.com"

PROGRAM:

Fredag:

• Kl. 20:00: Oppmøte og informasjon om helgen, introduksjon og bildevisning fra fotograf og kursholder Haakon Nordvik. Gjennomgang av helgens program, fotoutstyr og forventninger til workshopen.

Lørdag:

• Kl. 07.30 - 10.00: Frokost
  • Kl. 10.00 - 11.00:  Lære om kamerainnstillinger, innstillinger av blenderåpning, lukkertid, ISO-verdi, og komposisjonsprinsipper. Teorien tilpasses hver enkelt deltager, og kursholder er behjelpelig med å svare på de spørsmålene du måtte ha. Ta gjerne med utstyr du vil lære mer om.
  • Kl. 11:30 – 14:30: Haukeliseter sin egen turguide og fotograf tar dere med i fjellet hvor vi praktiserer det vi har lært og lærer underveis på turen.
  • Kl. 15:00 – 17:00: Kamerainnstillinger og spørsmål, bilderedigering i Photoshop og bildeevaluering
  • Kl. 17:00 Villmarksspa
  • Kl. 19:00 Treretters middag
  • Kl. 21:00 Hvis stjerneklart så tar vi turen ut med kamera og stativ.

Søndag:

• Kl. 07:30 – 10:00: Frokost
  • Kl. 10:30 – 12:30: Oppsummering, gjennomgang av bilder, spørsmål- og svarrunde
  • Kl. 12:30: Felles suppe-lunsj og avslutning
  • Kl. 13:00: Mulighet for egen tur for å få øvd seg litt mer med kameraet.

PRISER:

Fjellrom, rom med eget bad og oppredde senger (delt rom, 1-2 personer):

• DNT medlem: 3987 kroner
  • Ikke-medlem: 4382 kroner

Selvstellsrom, rom med bad og wc på gangen (delt rom, 1-4 personer):

• DNT medlem: 3765 kroner
  • Ikke-medlem: 4230 kroner

Stabbursrom, enklere rom med bad og wc i stabburskjeller (delt rom, 1-6 personer):

• DNT medlem: 3399 kroner
  • Ikke-medlem: 3864 kroner

Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen (250 kroner per natt).

DETTE ER INKLUDERT I PRISEN:

Overnatting to netter med frokost, niste lørdag, suppe søndag, treretters middag lørdag, villmarksspa, kurs og arrangement.

Drikke er ikke inkludert i prisen.

PÅMELDING:

Send e-post til info@haukeliseter.no med navn, telefonnummer, ønsket romstandard og om du er DNT medlem eller ikke.

Fotoworkshop med Haakon Nordvik Photography

Velkommen til fotoworkshop med Haakon Nordvik Photography! Workshopen passer for både deg som har et speilreflekskamera liggende, men ikke helt vet hvordan du skal bruke det - og deg som ...