Avlyst Overnattingstur med dugnadsgjengen i DNT ung Telemark

Dugnad

Fra dato
8. november 2019 kl. 16:30
Til dato
9. november 2019 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Dugnad, Maling, Dntungtelemark, Dugnadsgruppa, Dntungdugnad
Arrangører
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Dugnadsgjengen i DNT ung Telemark (16- 26 år) er i gang med å renoverere 1. etg på Flekkerhytta og gjøre denne både koseligere og mer ungdommelig. Bli med på en sosial overnattingstur og bidra i arbeidet med å gjøre dette til den kuleste DNT hytta.  

Felles samkjøring fra DNT Telemarks kontorer kl 16:30. Hytta ligger kun 35 minutters kjøring fra Skien(se veibeskrivelse). Gi beskjed i påmeldingen dersom du kan bidra med bil. Husk 75 kr til bommen. På fredagskvelden fortsetter vi arbeidet med å beise vegger og tak i 1.etg. Vi har overtrekksdresser og handsker tilgjengelig, så du trenger ikke ta med maleklær selv. Får vi tid blir starter vi arbeidet med å bygge en hjørnesofa. Det blir felles middag fredagkveld og frokost og lunsj lørdag. Gi beskjed om evt allergier i påmeldingen og om du ønsker å overnatte.Flekkerhytta ligger idyllisk til ved vannet Flekkeren på Svanstul i Sauheradfjellene. Det blir mulighet for å utforske turområdet på lørdag. 

Arrangementet er gratis! 

Vi ønsker alle velkommen uavhengig av tidligere erfaring med dugnadsarbeid :-)  

 

Overnattingstur med dugnadsgjengen i DNT ung Telemark

Dugnadsgjengen i DNT ung Telemark (16- 26 år) er i gang med å renoverere 1. etg på Flekkerhytta og gjøre denne både koseligere og mer ungdommelig. Bli med på en sosial ...

Kontaktinformasjon: